<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://draft.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13199864\x26blogName\x3dH2Osfer\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hikio.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hikio.blogspot.com/\x26vt\x3d57485670787837765', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Pazartesi, Haziran 13, 2005

H2Oistory



Ne gerek var şimdi bilmiyorum ama blogda yapılan değişiklikleri yorum olarak yollayacağım bir ileti bulunsun istedim elimin altında. Uğraşıp duruyoruz template ile deliler gibi, bari bi kaydı kuydu olsun canım değil mi. Parayla değil ya post yollamak. Haydi hayırlı olsun bu post da.

3 Yorum:

At 13/6/05 02:03, Blogger eren said...

Sevgili H2Oistory!
Bugün blog için ne yaptın diyecek olursan seni mahcup ederim. O yüzden iyisi mi sen dur da ben anlatayım. Öncelikle iletilerin altındaki posted by ve comments yazıları türkçeye çevrildi. Daha sonra sağ taraftaki side barda bulunan başlıklar türkçeye çevrildi. Yalnız şu contributors ü değiştirmeye bir türlü muvaffak olamadım, en kısa sürede üzerine eğilmeli. Template ile çok yakınlaştık. Köklü bir değişikliğe gitmek an meselesi. Neyse iyi geceler sevgili H2Oistory. Ben daha fazla sıyırmadan yatmaya gidiyorum. Kal yorumlarla.

 
At 6/7/05 01:45, Blogger eren said...

Bugün büyük değişim başladı. Şablon ele alındı ve büyük oranda değişiklik yapıldı. Blogun şekli şemali tamamen değişti.

 
At 8/7/05 01:47, Blogger eren said...

İkonlar istediğim gibi balıkçı, balık ve iğne olarak değişti sevgili ileti. Şu yorum linklerini de beyaz renkten kurtarabildim mi tamamdır gibime geliyor. Kal sağlıcakla.

 

Yorum Gönder

<< Home

Creative Commons License
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 License.