<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d13199864\x26blogName\x3dH2Osfer\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://hikio.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dtr\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://hikio.blogspot.com/\x26vt\x3d57485670787837765', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Salı, Temmuz 05, 2005

Düzeltme (Blog Nasıl Yazılır?)


Arkadaşlar ölümü öpün ki yeni gördüm. Vallahi de billahi de bak. Normalde ana sayfaya hiç bakılmaz ya ne bileyim yahooda olsun msnde olsun. Burada da aynı hesap. Anca şimdi baktım ve o da ne. Inınınııın. Blogger 24.06.2005 tarihinden itibaren resim yüklenenebilir olmuş. Detaylı bilgi buradan görülebilir. Dolayısıyla aşağıda resim yükleme ile ilgili söylediğim zorluklar artık ortadan kalkmış oluyor. Girin yardım sayfasına. Söylenenleri uygulayıp resminizi kolayca yükleyin. Ben yaptım. Örnek, paragrafın başındaki gibi oldu. Takdir ettim baya incelik de düşünmüş arkadaşlar sağolsunlar.

Ama tabi bir de resimlerinin sürekli elinin altında olmasını isteyenler veya resim dışında dosya linki vermek isteyenler var ki, geocities veya diğer bedava web alanı veren siteler, onlar için hala güzel bir seçenek. Sağlıcakla.

Creative Commons License
This work is licensed under a
Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 License.